• Новинка
STOBOK 3 бр. и Огнеупорна Bag Чанта За съхранение на Документи Органайзер За съхранение на Документи Огнеупорни Чанти За документи Чанта за файлове Огнеупорна Чанта За ?

STOBOK 3 бр. и Огнеупорна Bag Чанта За съхранение на Документи Органайзер За съхранение на Документи Огнеупорни Чанти За документи

BGN 22.64
Налично
Налично

Организаторите за паспорт-конструкция с цип удобна за използване и переноскеКалъф за защитно чанти от фибростъкло - удобно да извадите съответния файл и не е лесно да се скъса,.Сигурна чанта за пари -Внос на 1000-градусная взрывозащищенная силиконова тъкан от стъклени влакна, здрава.ЧАНТА за файлове и огнезащитни конструкцията максимално защитава съхранение и защита на вашите файлове от всякакви повреди.ПОЖАРОУСТОЙЧИВА чанта е Изработена от материали, практична и издръжлива, за употреба.Осъществяване Списък 3 x Пожароустойчива чанта Характеристики -Размер : Около 34x27,5x3 см / 13,36x0,81x1 Чанта за съхранение на банкноти. - а пожароустойчива конструкция позволява максимално да защити съхранение и защита на вашите файлове от повреди, свързани с чанта за документи. -Материал : Взрывозащищенная чанта за файлове от стекловолоконной тъкани със силикагел - Модерен външен вид и добро качество на изработка, подходящ както за мъже, така и за жени, чанта за защита на паричните средства. - Внос на 1000-градусная взрывозащищенная силиконова тъкан от стъклени влакна, трайни безопасни чанти за файлове - Дизайн с цип лесен за използване и переноске огнеупорна титуляр за файлове. - Мултифункционална : може да е като чанта за документи, портфейл, чанта за мобилен телефон, органайзер за съхранение на документи.Описание товараenvelope Pouch Перфектен размер пожароустойчиви чанти за документи, достатъчно вместительной за повечето документи, папки, малки парични средства на дружеството, семеен албум, пропуски, правни документи и много други.Негорими, органайзер за файлове От огнеупорните стъклени влакна, выдерживающего на изключително висока температура при огън.

Подробности

Подобни продукти в категория