• Новинка
Zerodeko 6 бр. Врата От нетъкан текстил, Окачен Черен Интериор с Акцент, Подарък Декорация, Окачен Декор на Открито, Окачен Призрачен Знак, Украса за партита, Призрачен П?

Zerodeko 6 бр. Врата От нетъкан текстил, Окачен Черен Интериор с Акцент, Подарък Декорация, Окачен Декор на Открито, Окачен Призрачен

BGN 5.49
Налично
Налично

Външна знак : Вашата страна ще придобие нов видсъщо така ще имате добро настроение, и това също подпори за вашата снимка.Черни декорации : Този врата окачен медальон може да се създаде щастливо обстановка за парти.Външен декор : е Изработена от нетъкан текстил, сигурно не е лесно разгражда и е здрава.Външни декорации : Висящ от духове къща, изработени от нетъкан текстил, и сигурна, няма да е лесно, vi, декорация за дома : Придаващи на Хелоуин забавна атмосфера.Прекрасен реквизит за снимки, за да може да направи няколко запомнящи се снимки със своите семейства и приятели.Пакетът включва 6 x висящи суспензии Особености -Материал : Нетканая плат за украса на двора на Хелоуин. - Лесно създаване на драматичен ефект и незабравими спомени.И ще пасва на всички ваши нужди и ще ви позволи да декорирате дома си така, както желаете, висящи Призрачную Знак. - Размер : около 26x12x0,3 см / 10,22x4,72x0,12 инча аксесоари за парти в чест на Хелоуин. - Добавяне на забавна атмосфера за Хелоуин.Прекрасен реквизит за снимки, за да можете да направите незабравими снимки със своите семейства и приятели в стил Хелоуин. - Може просто да го поставите навсякъде, където искате да създадете весела и празнична атмосфера за декорация Хелоуин на открито. -Окачена висулка за Хелоуин-това е Хелоуин, барове, духове къща, домашно парти и т. Вратата се закачалка за Хелоуин. - Цвят : черен украса за парти в чест на Хелоуин. - Добър избор за украса на барове, търговски центрове и компании за Хелоуин, подвесное украса.Описание на продукта Екстериорни декорации Това определено може да създадете празнична атмосфера и да се създаде повече весели моменти за вас. външен декор Можете да го използвате за украса на стени, прозорци или врати. декор с черен акцент искате нещо специално и забавно, за да украсят дома си за Хелоуин?Този предмет ще бъде чудесен избор.

Подробности

Подобни продукти в категория