• Новинка
MJWDP 12 бр. Аксесоари за Сватбена маса, Пръстен за салфетки с диаманти, Обтегач за салфетки, Пръстен за салфетки (Цвят: златен)

MJWDP 12 бр. Аксесоари за Сватбена маса, Пръстен за салфетки с диаманти, Обтегач за салфетки, Пръстен за салфетки (Цвят: златен)

BGN 2.67
Налично
Налично

Пръстен за салфетки за маса украса, изработени от сплав, то е здраво и практично дълготраен, с чиста подплата, дизайн във формата на пръстен, изглежда модерен и съвременен.Отличен за специални поводи, като сватби и т. В комплекта са включени 12 пръстените за салфетки.Може да се използва повторно, ако той се боядиса, моля, избършете с влажна гъба.Пръстен за салфетки за маса украса, изработени от сплав, то е здраво и практично. дълготраен, с чиста подплата, дизайн във формата на пръстен, изглежда модерен и съвременен.Отличен за специални поводи, като сватби и т. В комплекта са включени 12 пръстените за салфетки.Може да се използва повторно, ако той се боядиса, моля, избършете с влажна гъба.Характеристики : Пръстен за салфетки за маса украса, изработени от сплав, то е здраво и практично. дълготраен, с чиста подплата, дизайн във формата на пръстен, изглежда модерен и съвременен.Отличен за специални поводи, като сватби и т. В комплекта са включени 12 пръстените за салфетки.Може да се използва повторно, ако той се боядиса, моля, избършете с влажна гъба.Цвят : златист Материал : цинк сплавупаковка включва : 12 * Пръстен за салфетокпримечание : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Подробности

Подобни продукти в категория