• Новинка
LIJQCI 18-Инчов Рамка за двойно легло, Метална Рамка за легла с двойна платформа, Не се изисква Пружинен блок, Сверхпрочная Стоманена каишка Тегло 3000 паунда / Лесен монт?

LIJQCI 18-Инчов Рамка за двойно легло, Метална Рамка за легла с двойна платформа, Не се изисква Пружинен блок, Сверхпрочная

BGN 3.00
Налично
Налично

【Тежкотоварни рамка за двойно легло】 Рамка на легло LIJQCI twin е изработен от подсилен дизайн от легирана металНе трепери и не скърца, когато опираешься на него. 【Нескользящий дизайн】 Рамка на легло Twin size с височина 18 см разработен с предпазител приплъзване, за да се гарантира стабилността на матрака; Пластмасови облицовки за дръжка скелет предпазват от свличане на матрака и защитават своя пол. 【Съхранение под леглото】 рамки за едноспални легла от черен метал с височина 18 см и 16 см за съхранение под тях.Поддържа стаята си чисти и спретнати. 【Рамка за kingsize легло, Не се изисква пружинен блок】 Здрави стоманени рейки могат да издържат тегло от 3000 кг. В главата на отворите са съвместими с таблата. 【Лесен монтаж】 Този 18-инчовата рамка за двойно легло може да бъде лесно събрана в продължение на 15 минути.Инструменти и инструкции, свързани с рамката на легла twin size (за повече не са необходими инструменти).

Подробности

Подобни продукти в категория