• Новинка
Двуцветен Хидратиращ Лек коректор, Коректор под очите, Лек коректор за естествен грим, Устойчив Водоустойчив коректор, Устойчив коректор за пълно покритие (3 компл?

Двуцветен Хидратиращ Лек коректор, Коректор под очите, Лек коректор за естествен грим, Устойчив Водоустойчив коректор, Устойчив

BGN 1.00
Налично
Налично

【Два цвята хидратиращ лек коректор】 Предотвратява тусклость грим и създава естествен лъскав гримКоректор водоустойчиви, не пропуска пот, не размазывается, грим устойчив. 【Коректор под очите】 Осигурява блестящ вид на грима и равномерно покритие едновременно.Тя е лека, но същевременно прикрива пори и несъвършенства, не изглеждайки твърде гъста. 【Лек коректор за грим за естествен вид】 два цвята хидратиращ лек коректор могат свободно да се регулира и да използва в два цвята.Също така е възможно да се използва един цвят, който е подходящ за различни тонове на кожата. 【Устойчив водоустойчив коректор】 Коректор за кожата е с широк спектър на приложение и може да покрие напълно тонизиране на кожата.Подходящ за мазна, суха и комбинирана кожа. 【Устойчив коректор с пълно покритие】 два цвята коректор-тънък и копринена, лесна за използване, използвайте за ежедневно грим, навсякъде и по всяко време.Технически характеристики Цвят : натурален + слонова кост бял нето Тегло : 30 g + 30 грама на Помещение включва : 1/2/3 комплекта * Двуцветен хидратиращ лек коректор Забележки : 1. Възможни са отклонения в 1-2 грама-за ръчно измерване. Поради различни монитори и осветление, снимките може да не се показва актуалния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

Подробности

Подобни продукти в категория