• Новинка
Ugeat Удължаване на Косата С Плосък Връх, 18-инчови и 16-инчов Кератиновый Върха на Нокътя, Натрупването на Човешки Косъм #1B От Black Hot Fusion Предварително Залепените Удължа?

Ugeat Удължаване на Косата С Плосък Връх, 18-инчови и 16-инчов Кератиновый Върха на Нокътя, Натрупването на Човешки Косъм 1B От

BGN 0.67
Налично
Налично

1 Удължаване на косата с плосък връх чудесно за плавно elongating и сгъстяване на къси или средни прически. 2,2 опаковки предварително приклеенных върховете на човешка коса за удължаване на косата са произведени с използване на висококачествени италиански кератинового лепило.Благодарение на клею 3,5 мм ugeat hair extensions fusion human hair осигурява маскировката и адхезия. 3,50 направления/опаковка, 1 г /направление.Обикновено от 2 опаковки се получава цялата корона. Подходящи за всякакви празници : Нова година, Хелоуин, деня на благодарността, Коледа, също са идеални за партита и сватби.Натрупване на човешки косъм на върховете на ноктите - чудесен подарък за жени.Ugeat предварително запечатва косата на върха на ноктите -това е 100% човешка коса remy.Предварително запечатва натрупване на човешки косъм на една ръка може да се къдри, изправяне, боядисване, измиване точно като вашата собствена коса.

Подробности

Подобни продукти в категория