• Новинка
Възстановяващ крем за очи с Полипептидом ретинол, анти-ейдж Крем за торбички под очите, Изглажда Фините линии и бръчки за всички видове кожа на лицето, Изсветлява Т?

Възстановяващ крем за очи с Полипептидом ретинол, анти-ейдж Крем за торбички под очите, Изглажда Фините линии и бръчки за всички

BGN 2.00
Налично
Налично

【Възстановяващ крем за очи с полипептидом ретинол】 Крем за очи с полипептидом ретинол Retinol Използва формулата по-дълбоко проникване с полипептидом ретинол, който действа на различни проблеми на кожата около очите, като фини линии, бръчки, тъмни кръгове и подпухналостСтимулируйте правилното функциониране на клетките на кожата, на очите. 【Бързото усвояването на】 Този стягащ крем за очи бързо се абсорбира в областта около очите, образувайки По-ефективна защитна бариера срещу влагата и защитава кожата на хладно в продължение на целия ден.Изсветлява Тъмните кръгове, Разрежда Неравномерные пигменти И Възстановява Уморените очи. 【Натурални съставки】 Крем за очи с полипептидом ретинол съчетава в себе си две важни съставки против стареене съставки, които могат да се стягат кожата, намаляване на фините линии, бръчки, тъмни кръгове, отоци и торбички под очите, а също и да направи кожата ви по-пълна, по-гладка и еластична. 【Лесна употреба】 1. Нанесете крем за очи с Размер на оризово семена На Безименния пръст и Внимателно Разтъркайте Очи. Нанесете с кръгови движения по структурата на кожата, 3. Внимателно повдигнете и масажирайте областта под очите, за да се ускори усвояването. 【Подходящ за всички типове кожа】анти-Стареене крем за очи с ретинол подходящ за мъже и жени с всички типове кожа.Изглажда и деликатничает, премахва проблемите със зрението, Намалява фините линии и подобрява динамиката на бръчки чрез укрепване на кожата.Засилва Лифтинг, изглажда бръчките, Премахва Подуване на клепачите, Овлажнява, Подхранва, стяга и освежава кожата около очите.Възстановяващ крем за очи с полипептидом ретинол, анти-ейдж крем за торбички под очите, изглажда фините линии и бръчки за всички видове кожа на лицето, изсветлява тъмните кръгове, анти-Стареене крем за очи с ретинол Особености : 100% чисто нов и високо качество!Намалява фините линии, бръчки, тъмни кръгове, отоци и торбички под очите.

Подробности

Подобни продукти в категория