• Новинка
youlehui Златен Нашийник-верига за кучета, Прогулочный Метална Яка, веригата от Дизайнерска Надеждна ключалка, биркой за идентификация на личността на кучето и камбан?

youlehui Златен Нашийник-верига за кучета, Прогулочный Метална Яка, веригата от Дизайнерска Надеждна ключалка, биркой за идентификация

BGN 1.33
Налично
Налично

От какво е направен този нашийник? : Верижка от неръждаема стомана 316 L, покрита с 18-каратово злато, а злато покритие 20 пъти по-дебел, отколкото при други златни веригиВисока якост и твърдост, упорит, издръжлив, не ръждясва и не накърняват или предоставяне на дълги години употреба!Ние сме разработили уникална привлекателна ключалката с декорации bling bling ЧЕХИЯ и приложен към него идентификационни етикет за кучета от неръждаема стомана и камбанка; моля, проверете информация, както е показано на снимката.Размерът на яката и кацане Широчина на веригата е 10 мм (0,4 инча), налична дължина - от 10 до 22 инча.Моля, обърнете внимание, че тази верига не се регулира, навийте на врата на вашето куче с канап или панделка на мястото, където искате да поставите яка, а след това въведете повече от 1-2 инча.Кой се нуждае от този Нашийник? : Имате куче, което обича да дъвче?Ако е така, то този Нашийник е съвършен!Луксозен нашийник с кубинската веригата изглежда страхотно както на кобелях, така и в суках. 10 мм ширина и от 10 до 22 см в дължина, той е предназначен за малки, средни кучета като чихуахуа, такси, бостън териер, bichon картофи, френски булдог, както и други малки кучета.На какво прилича Тази Верига? : Тренирате ли сте или просто выгуливаете куче, тази верига е здрава и тежка, защото тя не е куха.Високо качество на изработката, прави повърхността на лъскава, гладка и лесна; ние вярваме, че кучето ще бъде с гордост да носят този нашийник.Сварное D-образен пръстен от неръждаема стомана за поставяне на бележки и кучешка каишка са много трайни, и никога няма да се притеснявате за това, че то ще се счупи.КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ P CHAIN? 1. Посоката на носене на веригата P - това не е просто въпрос на нейното поставяне.Като го носи, зависи от състоянието на вашето куче!Например, ако вие стоите вдясно от кучета; ако вие стоите в ляво от куче, трябва да го носят под формата на q с лице към кучето; Ако го носите правилно, ще можете по-добре да контролира кучето си.

Подробности

Подобни продукти в категория