• Новинка
U King 180 W Номинална етап на осветителни тела, RGBW 18 led подсветок с управление DMX и звук активирането за DJ и Диско клуба, на Фестивала, Сватбени партита, църковни на сцени?

U King 180 W Номинална етап на осветителни тела, RGBW 18 led подсветок с управление DMX и звук активирането за DJ и Диско клуба, на Фестивала,

BGN 21.04
Налично
Налично

【4-стъпка режим на управление на осветлението】 Осветление за сцената (кабелна електрическо) може да се контролира с помощта на автоматично управление на звука, DMX 512 (8 канала), синхронизация master-slave, стандартен DMX 512 Това ще създаде няколко сценични ефекти.Няколко режима на осветление, скок на цвят, изчезването на цвят, активиране на звук, цвят стробоскоп, да се стартира автоматично.Скоростта и чувствителността на звука се регулира.(Дистанционно управление в комплекта не са включени). 【18 светодиоди RGBW LED Par Stage Light】180 W с лампа led par cans с 18 светодиода RGBW, смешивающими цветове, ефект на пране за осветяване на сцена и dj-партита.той има няколко цвята : червен, зелен, син, бял, четири цвята да обърквам независимо. 【Конструкция с двойна дръжка, лесен за инсталиране】 Можете да окачите на перилни и почистващи препарати на ферма или да ги остави на пода.Инсталирайте светлинни ефекти светлини във всяко положение, без да се люлее и с по-голяма устойчивост.Не се колебайте да се регулира ъгъла на наклона в зависимост от нуждите на различните случаи.Добре работят в продължение на дълго време. 【Най-добрият материал и по-дълъг живот】 Лампа Par stage е изработена от лят алуминиев корпус с висока светопроницаемостью акрилни лещи, интелигентен цифров дисплей на задния панел за по-лесно работа, с вградена система за охлаждане на въздуха с най-товаро на топлина и високо стабилност за дълъг експлоатационен срок. 【Най-добрите крушки par за повечето случаи на】Този led номинална лампа използва акриловую леща с висок коефициент на топлопреминаване, преносим светлинен интелигентен дигитален дисплей на задния панел за по-лесно работа.Подходящ е за домашно парти по случай рожден ден, сватба, църква, дискотека, шоу в бар KTV, Коледа, фестивали Хелоуин. 【4-стъпка режим на управление на осветлението】 Осветление за сцената (кабелна електрическо) може да се контролира с помощта на автоматично управление на звука, DMX 512 (8 канала), синхронизация master-slave, стандартен DMX 512. Това ще създаде няколко сценични ефекти.Няколко режима на осветление, скок на цвят, изчезването на цвят, активиране на звук, цвят стробоскоп, да се стартира автоматично.Скоростта и чувствителността на звука се регулира.(Дистанционно управление в комплекта не са включени). 【18 светодиоди RGBW LED Par Stage Light】180 W с лампа led par cans с 18 светодиода RGBW, смешивающими цветове, ефект на пране за осветяване на сцена и dj-партита.той има няколко цвята : червен, зелен, син, бял, четири цвята да обърквам независимо.

Подробности

Подобни продукти в категория