• Новинка
Wontee 10 бр. Малък домашен Любимец, Лавовый Блок, Играчки за Дъвчене, Хамстер, Квадратен Камък за Шлайфане на Зъбите, Папагал, Звездица, Чинчила, Морско Свинче, Заек (Раз?

Wontee 10 бр. Малък домашен Любимец, Лавовый Блок, Играчки за Дъвчене, Хамстер, Квадратен Камък за Шлайфане на Зъбите, Папагал, Звездица,

BGN 5.86
Налично
Налично

❤ Направете остротата на техните нокти и гладка ❤ Лек, на повечето домашни любимци ще могат да се бута, хвърля и се търкаля го. ❤ Те имат перфектен размер и форма, за да може животните могат да ги дъвчат. ❤ Е изработен от естествен лава камък, ефективно измельчающего зъби и малки гризачи, за да се гарантира здравето на зъбите. ❤ Чудесно за порове, чинчили, хамстери, катериците, захарни планери, зайци, морски свинчета, птици и други дребни животни. ❤ Направете остротата на техните нокти и гладка. ❤ Лек, на повечето домашни любимци ще могат да се бута, хвърля и се търкаля го. ❤ Те имат перфектен размер и форма, за да може животните могат да ги дъвчат. ❤ Е изработен от естествен лава камък, ефективно измельчающего зъби и малки гризачи, за да се гарантира здравето на зъбите. ❤ Чудесно за порове, чинчили, хамстери, катериците, захарни планери, зайци, морски свинчета, птици и други дребни животни.Технически характеристики : Материал : Естествена лавовый камък Цвят : както е показано Размери : (Lxwxh) A : 2x2x2 инча / 5x5x5 см Б : 3,5x1,8x0,59 инча / 9x4,5x1,5 см Характеристики : Перфектен размер и форма, за да може животните да могат безопасно да го дъвчат.Натурална лавовая порода, идеален материал за домашни гризачи, скрежещущих зъбите.Изработени от естествена лавовой порода, която е полезна за здравето и метаболизма на някои хранителни вещества.Идеална за малки домашни грызущих домашни любимци, за да ги поддържа зъбите чисти, здрави и подтянутыми, чудесно за умствена стимулация.Пратката включва : 10 x Камък за заточване на зъбите Забележки : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Добре дошли в нашия магазин, пожелавам ви приятно пазаруване!Ако сте недоволни от своя опит или стока, ние ви препоръчваме да се свържете с нас, за да можем да решим проблема!.

Подробности

Подобни продукти в категория