• Новинка
MMyydds Жилетка за кучета, с Каишка За дресура на кучета, Голям Колан, за жилетка, Стоки за домашни любимци (Цвят: черен, 1 торбичка, Размер: Средно)

MMyydds Жилетка за кучета, с Каишка За дресура на кучета, Голям Колан, за жилетка, Стоки за домашни любимци (Цвят: черен,

BGN 10.35
Налично
Налично

Кучето ще се насладите на ежедневни разходки с този удобен кучешки упряжьюЗащитете кожата на вашето куче.Дишаща мрежа поддържа прохладата на вашето куче по време на активна почивка.Сверхяркая светоотражающая лента осигурява по-безопасно ходене през деня и през нощта. *** Найлонов дишащ мрежест материал 1000 D, здрав, дишащ, издръжлив, устойчив на надраскване, огнеупорни и измръзване. *** Кърпа е изработена от памук, който е мек и облегает гърба на кучето, дишащи и удобни за ползване. *** Използва се обтегач от алуминиева сплав, която е по-лесно от теглото и могат да издържат на по-голямо усилие за изтегляне. *** Удобна и монтиране жилетка за кучета, чийто размер може да се регулира в съответствие с фигура на куче.Кучето ще се насладите на ежедневни разходки с този удобен кучешки упряжью.Защитете кожата на вашето куче.Дишаща мрежа поддържа прохладата на вашето куче по време на активна почивка.Сверхяркая светоотражающая лента осигурява по-безопасно ходене през деня и през нощта. *** Найлонов дишащ мрежест материал 1000 D, здрав, дишащ, издръжлив, устойчив на надраскване, огнеупорни и измръзване. *** Кърпа е изработена от памук, който е мек и облегает гърба на кучето, дишащи и удобни за ползване. *** Използва се обтегач от алуминиева сплав, която е по-лесно от теглото и могат да издържат на по-голямо усилие за изтегляне. *** Удобна и монтиране жилетка за кучета, чийто размер може да се регулира в съответствие с фигура на куче.Сезон : Всички сезони Тип колан за кучета : Елек Тип колан : за кученца Удобства : обивке Характеристики : быстросъемный Ние ще предоставят на купувачите приятно пазаруване и висококачествени продукти.Ако имате някакви въпроси относно жилетка за кучета, моля, свържете се с нас и ние ще ги решим в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория