• Новинка
Cabilock 1 Комплект Прозрачни Рафтове, Стенни Висящи Рафтове и Стенни рафтове Книга Стелажи За Съхранение на Рафтове Плаващи книжарниците Прозрачни Рафтове за Баня Вх?

Cabilock 1 Комплект Прозрачни Рафтове, Стенни Висящи Рафтове и Стенни рафтове Книга Стелажи За Съхранение на Рафтове Плаващи книжарниците

BGN 1.67
Налично
Налично

Плаващите рафтове с куки : Монтиране на багажник е снабден с няколко железни куки, на които да закачите ключовете, чадър и т, Рафтове, витрини за : Монтиране на багажник функционална, но при това изглежда страхотно.Можете да го различни малки предмети, като например растенията, свещи, парфюми.Бистра стенни полици за дисплея : Съвместима с всеки друг съвременен интериор за дома, тя доста е здрав, за да продължи много години.Рафтове за да покажат снимки на Тези плаващи рафтове могат да бъдат поставени на стените, за да се разшири пространството за съхранение на закрито и поставите малки предмети, като например мобилни телефони, слънчеви очила, снимки, парфюмерное препарат за почистване, суккулентные растения и др.Плаващите рафтове за душата : ?СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО ИЗГЛЕЖДА СПРЕТНАТ - Акрилни стенни рафтове осигуряват многослойно съхранение, което позволява по-ефективно използване на пространството на стената.Можете удобно да съхранявате всички, поддържане на реда в собствената си стая.Това е чудесен компактен стенен органайзер!.Кръст Бод Пакет включва 2 x стенни стелажи 2 x Пакети с винтове Особености -Материал : Акрил полк за парфюми -Цвят : Прозрачни пластмасови рафтове -Размер : 40,00 X14,00 X10,00 см. / 15,72 X5,50 X3 акрилна полк. - Изработени от трайни акрил материал, който гарантира качество и дълготрайност, рафтове за съхранение представлява икономични стенни рафтове. - Добра стенни стойка за лесен монтаж.Уберегите си хол, спалня, кухня, от разваляне акрилни витринных рафтовете. - Монтиране на багажник е предназначен за съхранение на книги и списания, снимки, козметика, гребени, почистващи препарати и т. - е Много подходяща за монтаж на стената близо до входа, в хола или спалнята, и дори в кафенета и ресторанти, с монтиран на стената рафтове. - Съвместим с всеки друг съвременен дизайн на домашен интериор, той е достатъчно траен, за да продължи дълги години на прозрачни рафтовете на магазините за баня.

Подробности

Подобни продукти в категория