• Новинка
На годишна база 12 бр./компл. Меки Найлонови Идентификационни Яки Кученца - Регулируеми Многократна употреба Миещи Идентификационни ленти за кучета, Разпознаване н?

На годишна база 12 бр./компл. Меки Найлонови Идентификационни Яки Кученца - Регулируеми Многократна употреба Миещи Идентификационни

BGN 0.67
Налично
Налично

Горловина : Регулира от 8 "до 13"Ширина : 3/8 инча., идват с 12 различни цветове / шарки, лесна идентификация.Дизайн за малки кученца от раждането до 10-седмична възраст.Чудесен инструмент за животновъди или земеделски производители, което позволява лесно да се идентифицират животните.Изработен е от мека нейлонового материал, се поддава на измиване, цветостойкости и многоразовому употреба.Лесно регулируем, с една каса быстроразъемной катарама, го е безопасно да се носят и стреля.Метал D-образен пръстен е отлично за закрепване на идентификация или каишка. Шия : регулира от 8 "до 13".Ширина : 3/8 инча., идват с 12 различни цветове / шарки, лесна идентификация.Дизайн за малки кученца от раждането до 10-седмична възраст.Чудесен инструмент за животновъди или земеделски производители, което позволява лесно да се идентифицират животните.Изработен е от мека нейлонового материал, се поддава на измиване, цветостойкости и многоразовому употреба.Лесно регулируем, с една каса быстроразъемной катарама, го е безопасно да се носят и стреля.Метал D-образен пръстен е отлично за закрепване на идентификация или каишка. Меки мрежести греди за кученца.

Подробности

Подобни продукти в категория