• Новинка
POPETPOP Играчки за Зайци Играчки За Зайци, Играчки За Папагали, Играчки за Ухапване Папагали, Играчки За Домашни Любимци, Играчки за Зайци, Износостойкая Играчка За Чи?

POPETPOP Играчки за Зайци Играчки За Зайци, Играчки За Папагали, Играчки за Ухапване Папагали, Играчки За Домашни Любимци, Играчки за Зайци,

BGN 17.40
Налично
Налично

Естествен материал и свеж външен вид могат лесно да се привлече вниманието на малки домашни любимциТази малка играчка за местните зъбите не е много привлекателен, но в същото време много практичен. идеален за домашен хамстер, морско свинче, зайче и други малки космати животни.Идеален избор за подарък за вашите близки приятели, които имат прекрасен домашен заек.Играчка за шлифоване на зъбите за вашите малки домашни любимци, даваща им възможност забавно да се играе.Естествен материал и свеж външен вид могат лесно да се привлече вниманието на малки домашни любимци.Тази малка играчка за местните зъбите не е много привлекателен, но в същото време много практичен. идеален за домашен хамстер, морско свинче, зайче и други малки космати животни.Идеален избор за подарък за вашите близки приятели, които имат прекрасен домашен заек.Играчка за шлифоване на зъбите за вашите малки домашни любимци, даваща им възможност забавно да се играе.Описаниесоставленный в красивия дизайн, този продукт не само забавна детска играчка, но и полезни инструменти за заточване на зъбите.Осигуряване на здравословен растеж на малките зъби домашен любимец, грижи за вашия домашен любимец, зайци, морски свинете, хомяками, плъхове, птици и други малки домашни любимци.Характеристики Материал : Царевичен кочан и неръждаема стомана -Естествен материал и свеж вид могат лесно да се привлече вниманието на малък домашен любимец. -Тази малка играчка за домашни зъбите не е много красива, но в същото време много практичен. -Идеален за домашен хамстер, морско свинче, заек и други дребни космати животни. -Перфектен избор за подарък за вашите близки и приятели, които имат прекрасен домашен заек. -Играчка за шлифоване на зъбите за вашите малки домашни любимци, което им позволява да е забавно да се играе.Пратката включва 1 x играчка.

Подробности

Подобни продукти в категория