• Новинка
STOBOK Офис Декор 24 бр Поставка за мобилен телефон с палеца на Универсален Регулируем Държач Поставка за Мобилни Телефони Поддръжка на Мобилен Телефон, Настолен Табл?

STOBOK Офис Декор 24 бр Поставка за мобилен телефон с палеца на Универсален Регулируем Държач Поставка за Мобилни Телефони Поддръжка на

BGN 0.67
Налично
Налично

стелажи за съхранение на телефони : Държач за мобилен телефон с палеца поддържа както вертикален, така и хоризонтален прегледдържач за мобилен телефон thumbs up - готин, симпатичен, компактен, с уникален дизайн "палец нагоре", забавен, като детска играчка.Удобна поставка за мобилен телефон : Удобен държач за мобилен телефон може да се регулира в различни ъгли.Настолна поставка за телефон чудесно за плътно и надеждно задържане на мобилен телефон, за да работят без помощта на ръцете. многофункционален скоба за телефон : гъвкава пластмаса полипропилен. стойка за телефон "мързелив пръст нагоре" е Изработен от полипропиленови пластмаса с високо качество, по-гъвкав, здрав, издръжлив и здрав. поставка за телефон "палец нагоре" може да побере мобилни телефони, таблети и електронни книги. забавни поставки за мобилни телефони : Държач за мобилен телефон с палеца има здраво съединени и извит лък тел, за да се гарантира стабилността на вашето оборудване.удобен държач за мобилен телефон може да се използват на масата, леглото, на пода, кола и други детайли, стабилен и практичен.Очарователен дизайн ви позволява да го използвате и за украса. преносими стойки за телефони : държач за палец, можете да поставите в долната, средната или горната част на телефона, което ви позволява да гледате на телефона под друг ъгъл.Настолна стойка за телефон с гумени облицовки и долни вентиляционным дупка, защищающим вашето устройство от надраскване и подхлъзване. стелажи за съхранение на телефони : Държач за мобилен телефон с палеца поддържа както вертикален, така и хоризонтален преглед.държач за мобилен телефон thumbs up - готин, симпатичен, компактен, с уникален дизайн "палец нагоре", забавен, като детска играчка.Удобна поставка за мобилен телефон : Удобен държач за мобилен телефон може да се регулира в различни ъгли.Настолна поставка за телефон чудесно за плътно и надеждно задържане на мобилен телефон, за да работят без помощта на ръцете. многофункционален скоба за телефон : гъвкава пластмаса полипропилен. стойка за телефон "мързелив пръст нагоре" е Изработен от полипропиленови пластмаса с високо качество, по-гъвкав, здрав, издръжлив и здрав. поставка за телефон "палец нагоре" може да побере мобилни телефони, таблети и електронни книги. забавни поставки за мобилни телефони : Държач за мобилен телефон с палеца има здраво съединени и извит лък тел, за да се гарантира стабилността на вашето оборудване.удобен държач за мобилен телефон може да се използват на масата, леглото, на пода, кола и други детайли, стабилен и практичен.

Подробности

Подобни продукти в категория