• Новинка
SHUSAY 8 бр. Комплекти за направата на Картички за децата, Определени За изработка на Поздравителни картички, колекция от пощенски Картички Благодаря, за да проверите ?

SHUSAY 8 бр. Комплекти за направата на Картички за децата, Определени За изработка на Поздравителни картички, колекция от пощенски Картички

BGN 4.00
Налично
Налично

Парцел - общо 8 комплекта за производство на пощенски картички, с уникални аксесоари 4 различни стилове на децата е много интересно да си картичка с ръцете си, достатъчно количество аксесоари може да отговори на вашите творчески нужди в това.Размер - плик 17 × 11,5 см / 6,69 × 4,52, чист картон 18,2 х 12,8 см / 7,1 × 5,0 инча. Материал - Изработен от пликове, безопасен и надежден на нетъкан текстил и страз, не е лесно да избледнява и приятен на допир, подходяща за момичета или момчета над 4 години.Приложението Е стимулиране на ума на вашите деца и забавни, весели и забавни играчки-картички "Направи си сам", това може да вдъхнови децата си на творчество, за да се развива при деца практически умения, развиват у децата чувство за цвят и въображение, за да се подобри вниманието на децата, по време на процеса на "направи си сам" ще се забавляват с приятели или семейството.Подарък - Това е много смислен подарък за домашно картички за рожден ден, Коледа, годишнина, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, ден на учителя и т. Също така ще е добре да прекарате времето си, ако споделите с вашите приятели или семейството си, за да направите това заедно. общо 8 комплекта за направата на картички, на общо 8 комплекта за производство на пощенски картички, с 4 различни стилове уникални аксесоари. на децата е много интересно да си картичка с ръцете си, достатъчно количество аксесоари може да отговори на вашите творчески нужди в това.

Подробности

Подобни продукти в категория