• Новинка
XLpeixin Папагал, Играчки за птици, Люлки за Птици, Висящи Играчки за Дъвчене, Птичья Клетка, Цветни Играчки за Конуров, Вълнообразни Попугайчиков, Чинки, Папагали, Птиц?

XLpeixin Папагал, Играчки за птици, Люлки за Птици, Висящи Играчки за Дъвчене, Птичья Клетка, Цветни Играчки за Конуров, Вълнообразни Попугайчиков,

BGN 1.67
Налично
Налично

【Ярки цветни играчки】 Цветни дървени люлки за птици ще привлече вниманието на вашите птици, те ще прекарват повече време, като играят със своите нови и интересни играчките са подходящи за спорт с птици, когато те са, играят, да се дъвчат, почивка и т. 【Безопасни материали】 Играчка-люлка parrot, изработени от истинско дърво ябълка и кочани, оцветени годни за консумация от пигмента, който осигурява здравето и безопасността на домашните птици.Те са изцяло ръчно изработени, изключително издръжливи и сигурни.Те могат лесно да се привлече вниманието на вашите домашни папагали за кратко време, изкачването на тях и изследването им. 【Перфектни аксесоари за клетка за клетки】 Люлка за папагал за клетки могат да тренирате тялото на птиците, да се засили нейната физика, за подобряване на имунната система и предотвратяване на депресия птици.Благодарение на тези интересни играчки за птици, прикрепена към клетката, които спестяват място и красят клетка, където вашите птици ще се забавляват всеки ден. 【Лесна инсталация】 Висящи играчки-клетки идват с активен плетене на една кука, който просто се прикрепя към горната част на клетки за домашни любимци за обзавеждане на инсталацията.Моля, обърнете внимание на размера на дървени продукти при транспортиране може да се образува малко количество дървесен чипс, се препоръчва да се избършете, преди да инсталирате. 【За различни птици】 Нашите люлка-хамак с цветни играчки за дъвчене предоставят на вашите птици добро възвишено място, за да отговарят на естествените нужди на вашите птици, идеално за малки папагали, какаду, конуров, ара, попугайчиков, влюбени птици, приятелю, чинки, ананас и т. 【Ярки цветни играчки】 Цветни дървени люлки за птици ще привлече вниманието на вашите птици, те ще прекарват повече време, като играят със своите нови и интересни играчки.те са подходящи за спорт с птици, когато те са, играят, да се дъвчат, почивка и т. 【Безопасни материали】 Играчка-люлка parrot, изработени от истинско дърво ябълка и кочани, оцветени годни за консумация от пигмента, който осигурява здравето и безопасността на домашните птици.Те са изцяло ръчно изработени, изключително издръжливи и сигурни.Те могат лесно да се привлече вниманието на вашите домашни папагали за кратко време, изкачването на тях и изследването им. 【Перфектни аксесоари за клетка за клетки】 Люлка за папагал за клетки могат да тренирате тялото на птиците, да се засили нейната физика, за подобряване на имунната система и предотвратяване на депресия птици.Благодарение на тези интересни играчки за птици, прикрепена към клетката, които спестяват място и красят клетка, където вашите птици ще се забавляват всеки ден. 【Лесна инсталация】 Висящи играчки-клетки идват с активен плетене на една кука, който просто се прикрепя към горната част на клетки за домашни любимци за обзавеждане на инсталацията.Моля, обърнете внимание на размера на дървени продукти при транспортиране може да се образува малко количество дървесен чипс, се препоръчва да се избършете, преди да инсталирате.

Подробности

Подобни продукти в категория