• Новинка
Калъф HANKN за Apple Watch Серия 3 2 1, Мек Блестящ калъф-броня Iwatch с покритие от TPU [Без защитно фолио на предната] (38 мм, сребро)

Калъф HANKN за Apple Watch Серия 3 2 1, Мек Блестящ калъф-броня Iwatch с покритие от TPU [Без защитно фолио на предната] (38 мм,

BGN 2.00
Налично
Налично

1 Опаковка : 1 бр. калъф за Apple Watch Серия 3 2 1, === Предпазва 4 ръба, без защитно фолио за край на екрана ===. Лесно се инсталира или се отстранява корпус часа.Предпазва корпуса Apple Watch всички модели от прах, мръсотия, драскотини и повреди. Надеждна функция : Този калъф затваря извити ръбове часа, се осигурява защита на вашите iwatch от драскотини, падания и удари.Изработени от висококачествен мек TPU си умен часовник ще изглежда по-лъскава и здрава, в този зашеметяващ джоба. Точни деколтета : Благодарение на точни дупки можете да получите лесен достъп до екрана, бутон за захранване, цифров часовников механизъм на главичката и динамиката.Калъф лесно се побира и се отстранява.Никаква привързаност към поставяне на каишка за часовник или зареждане часа. Гаранция : Всеки проблем с информацията предоставена от вас калъф или всички мнения, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще намерим най-доброто решение в рамките на 20 часа с бързият отговор и за цял живот приятелски обслужване на клиентите. Опаковка : 1 бр. калъф за Apple Watch Серия 3 2 1, === Предпазва 4 ръба, без защитно фолио за край на екрана ===. Лесно се инсталира или се отстранява корпус часа.Предпазва корпуса Apple Watch всички модели от прах, мръсотия, драскотини и повреди. Надеждна функция : Този калъф затваря извити ръбове часа, се осигурява защита на вашите iwatch от драскотини, падания и удари.Изработени от висококачествен мек TPU си умен часовник ще изглежда по-лъскава и здрава, в този зашеметяващ джоба. Точни деколтета : Благодарение на точни дупки можете да получите лесен достъп до екрана, бутон за захранване, цифров часовников механизъм на главичката и динамиката.Калъф лесно се побира и се отстранява.Никаква привързаност към поставяне на каишка за часовник или зареждане часа. Гаранция : Всеки проблем с информацията предоставена от вас калъф или всички мнения, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще намерим най-доброто решение в рамките на 20 часа с бързият отговор и за цял живот приятелски обслужване на клиентите.

Подробности

Подобни продукти в категория