• Новинка
Аксесоари за велосипеди Healeved 6 бр. Спортни Ленти за Йога, Мъжка Спортна Превръзка от неопрен за тренировка, Бягане, Йога, Баскетбол, Колоездене, Футбол, Тенис, Еласти?

Аксесоари за велосипеди Healeved 6 бр. Спортни Ленти за Йога, Мъжка Спортна Превръзка от неопрен за тренировка, Бягане, Йога,

BGN 1.67
Налично
Налично

Спортни ленти за йога Тези превръзки са направени от добър материал, така че изглежда много творчески и привлекателноСпортни ленти за йога Тези превръзки се различават еластичност, така че те могат да бъдат подходящи за различни размери на главата.Спортни ленти за йога Тези превръзки за коса са изработени от висококачествен материал, който е дышащим.Те са безопасни и трайни.Спортни ленти за йога, Когато сложите тези ленти, те подчертават вашият чар и привлекателност в тълпата.Спортни ленти за йога Абсорбиращи ленти за коса ще осигурят усвояването на пот, за да можете през цялото време се чувстват отпочинали.Характеристики Материал : плат Помещение, включва : 6 бр. спортни ленти за йога, мъжки тренировочная лентата за бягане, упражнения за йога, Баскетбол, Колоездене, Футбол, тенис, еластична лента за коса унисекс.

Подробности

Подобни продукти в категория