• Новинка
Колан за микрофон IRASPIN 2 Pack - Колан за микрофон за технологични заключващ механизъм с еластична лента - Подобрена корекция, удобство и трайност За инструктори по фит?

Колан за микрофон IRASPIN 2 Pack - Колан за микрофон за технологични заключващ механизъм с еластична лента - Подобрена корекция,

BGN 8.49
Налично
Налично

❤【Вертикален дизайн】 : Надеждно защитени преносими електронни устройства и безжични предавателиПодсилени (усукани) неопренови ръб за повишаване на силата и издръжливостта. ❤【Лесно почистване】 : При бережной пране при температура от 40 ° C и отжиме при 400 об/мин и тя ще бъде чиста и суха в най-кратки срокове.(Може да се пере в машина). ❤【Регулируема】 : Каишка за микрофон може удобно облегать от 24 инча до 31,5 инча и може да се излегнете на талията до 36 инча. "❤【Широко се използва】 : Можете да използвате вашия микрофон каишка за практикуване на спининг, аеробика, зумбой, печатната преса, танци, спортни властта да направи бойни изкуства и много други.Но всичко не свършва.Благодарение на висока степен на регулиране и лесно скрытию под дрехите, този микрофон каишка и може да се използва актьори на сцената, съдиите или всяка професия, за която се изисква по-неоткриваеми колан.Вие дори можете да го използвате за носене радионяни! ". ❤【100% гаранция за връщане на парите и удовлетвореността на】 : Ние предлагаме 30-дневен услуга за връщане на парите при всякакви проблеми с качеството.На всяко недоволство стока в рамките на този период, ние ще отговорим връщане или замяна.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси. ❤【Вертикален дизайн】 : Надеждно защитени преносими електронни устройства и безжични предаватели.Подсилени (усукани) неопренови ръб за повишаване на силата и издръжливостта. ❤【Лесно почистване】 : При бережной пране при температура от 40 ° C и отжиме при 400 об/мин и тя ще бъде чиста и суха в най-кратки срокове.(Може да се пере в машина). ❤【Регулируема】 : Каишка за микрофон може удобно облегать от 24 инча до 31,5 инча и може да се излегнете на талията до 36 инча. "❤【Широко се използва】 : Можете да използвате вашия микрофон каишка за практикуване на спининг, аеробика, зумбой, печатната преса, танци, спортни властта да направи бойни изкуства и много други.

Подробности

Подобни продукти в категория