• Новинка
Домашен Папагал, детски Играчки за Дъвчене-Люлка, Цветна Ротанговый Балон, Висящ Декор с Камбана за Птици, Вълнисто Папагал, Какаду, Неразлучник, Чинка, Ара, Африкан?

Домашен Папагал, детски Играчки за Дъвчене-Люлка, Цветна Ротанговый Балон, Висящ Декор с Камбана за Птици, Вълнисто Папагал, Какаду, Неразлучник,

BGN 1.67
Налично
Налично

【Безопасен вашата домашна птица може да играе в тях без никакъв страх 【Многократно използване на】Те са предназначени за това, да си птица, да се забавляват, а също и за да могат те да правят физически упражнения за поддържане на здравето и за развитие на способности за баланс.Намалете стреса и не позволявайте на попугаям да изпаднат в депресия, да крещи или да хапе. 【Многоцветен】с Преливащи се цветове топки от ратан и звънене на звънеца, използвани в дизайна на тези супер забавни дървени играчки за птици, заинтригуют папагали и вовлекут му в процеса на инстинктивно търсене на храна, като по този начин за удължаване и увеличаване на времето за игра!. 【Лесна инсталация】 Тези малки играчки удобно сложа в клетка, просто закачете стоманена кука до горната част на клетката на вашия домашен любимец, всичко е наред. 【Широко приложение】 Дайте своя домашен любимец от детството и ще получите часове на забавление като гледам как играе.Подходящ за златния слънчев папагал, папагал-монах, попугайчика, сив папагал, мини-папагал, а папагала Александра, сенегальского папагал, играчки какаду, играчки ара, конуров, лорикета и т. 【Безопасен вашата домашна птица може да играе в тях без никакъв страх. 【Многократно използване на】Те са предназначени за това, да си птица, да се забавляват, а също и за да могат те да правят физически упражнения за поддържане на здравето и за развитие на способности за баланс.Намалете стреса и не позволявайте на попугаям да изпаднат в депресия, да крещи или да хапе. 【Многоцветен】с Преливащи се цветове топки от ратан и звънене на звънеца, използвани в дизайна на тези супер забавни дървени играчки за птици, заинтригуют папагали и вовлекут му в процеса на инстинктивно търсене на храна, като по този начин за удължаване и увеличаване на времето за игра!. 【Лесна инсталация】 Тези малки играчки удобно сложа в клетка, просто закачете стоманена кука до горната част на клетката на вашия домашен любимец, всичко е наред.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Material:
Acrylic, Wood, Melon 
Color:
Colorful
Length:
Approx. 30cm/11.8in
Quantity:
1pc
Package Weight:
Approx. 60g/2.1oz
Package List:
1 * Parrot Chewing Toys :
Notes:
1. Since the product is colored, the color is random.:
2. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement, thanks for your understanding.:
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
 :

Подобни продукти в категория