• Новинка
MODODOU Четка за грижа за котки, Самопочистващи се Четки за Кучета, Котки, Инструмент за грижа за домашни любимци, Нежно Премахва Разтворен Подкосъм, Сплъстена коса, Че?

MODODOU Четка за грижа за котки, Самопочистващи се Четки за Кучета, Котки, Инструмент за грижа за домашни любимци, Нежно Премахва Разтворен

BGN 2.80
Налично
Налично

【Параметри на продукта】 стоки : гребен за отстраняване на косъма под формата на хамбургер подходящ за : котки и кучета. размер : 197*87* 46 mm. Материал : ABS, неръждаема стомана. 【Професионална четка за грижа за домашни любимци】 Редовната употреба на тази четка за кучета и котки позволява нежно и ефективно отстраняване на распущенную козина, сплъстена коса, възли, пърхот и скопившуюся мръсотия. подходящ за кучета и котки с къса, средна или дълга, гъста, тънка или ликвидация вълна, което прави вашите любимци блестящи и здрави, а също така ви осигурява чиста и гигиеничную обстановка у дома. 【МАСАЖНИ игла ЗА кожа 】 извити на 140 ° стоманена игла е по-добре улавя коса, гребен от неръждаема стомана, кръгли гумени накрайници в двата края.Той е идеален за перата и масаж на вашите любимци, не надраскване на кожата на вашия домашен любимец, дори най-чувствителната. 【Лесно почистване】 бутон почистване само с едно кликване.Всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху бутона почистване, за да въвлече щетину и избършете с косми. и космите ще бъдат отстранени с четка много лесно.А нашата четка за домашни любимци моющаяся, което позволява да се поддържа хигиена на четка за зъби. 【УДОБНИ И безопасни】 кръгли гумени накрайници нежно масажира кожата на вашия домашен любимец.Предназначени за леки масажи на козината на вашия домашен любимец, зъбите са ни гребени със защита от надраскване по естествен начин поддържа здравето на вашия вълнест най-добър приятел, подобряване на кръвообращението.Този продукт използва конструкция от стоманена игла с извити на 140 ° с, която може най-добре да заснемат косата.Спестете време, както и да се избягва нараняване на пръстите.Това спестява много време и сили.С антистатични характеристики.така че можете да ги използвате по всяко време на годината.Провеждането на едната ръка основата на косата, с другата ръка гребен по посока на растежа на косата; Когато зад ушите и на шията се образуват сериозни възли, движение трябва да са меки; Срешете косата си дълга, слой след слой, обръщайки се на външния слой и расчесывая вътрешен слой.

Подробности

Подобни продукти в категория