• Новинка
Надуваем воден сифон Toriexon за кучета си кученце Plank (59 x 39,4) - Здрав и устойчив на пробиване повърхност Осигурява кучета безопасен и лесен достъп до вода, са подходящи ?

Надуваем воден сифон Toriexon за кучета си кученце Plank (59 x 39,4) - Здрав и устойчив на пробиване повърхност Осигурява кучета

BGN 3.00
Налично
Налично

【Преносим и лесен за съхранение】: Едно от основните предимства на надуваема лодка за кучета е това, че тя е лесна и може лесно да бъде спукана, което улеснява транспортирането и съхранениетоМожете да го вземете със себе си в пътуване на плаж, езеро или басейн, както и да се разкарам, за компактно съхранение, когато не се използва. 【Безопасно】 : Рампа за поливане на кучета, като правило, е нескользящую повърхност, която осигурява на вашето куче сцепление, дори когато рампа мокър.Това помага да се предотврати приплъзване и гарантира, че вашето куче да може безопасно да се влиза във водата и да се получи от нея. 【Висока видимост】 : Куче може да видите в цветова гама в формата на синьо, жълто, сиво, нюанси на кафявото.Син цвят осигурява кучета за по-добра видимост и им помага да намерят пътя си във водата и излиза от нея.А сините - най-добрият цвят за игра с вода. 【Е подходяща за кучета от всички размери】 : Рампи за докове за кучета на разположение в различни размери, което ги прави подходящи за кучета от всички размери.Те могат да поддържат големи породи с тегло до 200 кг, което е по-лесно за тях за достъп до вода. 【Гъвкавост】 : Рампа за басейн за кучета може да се използва в различни водни условия, включително и басейни, езеро, пристанището и плажовете.Това е универсален аксесоар, с помощта на които вашето куче е възможно да се улесни достъпът до водата, където и да се намирате.

Подробности

Подобни продукти в категория