• Новинка
Комплект детски четки за коса и гребени за Новородени Tokcom, Гребен от дърво с мека козя кожа четка за люлката, идеално средство за грижа за кожата на главата за бебет?

Комплект детски четки за коса и гребени за Новородени Tokcom, Гребен от дърво с мека козя кожа четка за люлката, идеално средство за грижа

BGN 2.33
Налично
Налично

? Комплект дървени четки и гребени-В кутията са разположени три аксесоари за грижа за детето, включително и мека четка за кожата на главата на бебето, качествена дървена четка за коса за по-дълга коса и гребен с твърда четка за малки деца ? Всички физически - Ние използваме естествена четка с мека козя кожа настръхна и буковым дърво за всички наши расчесок.Детски средства за коса, ръчно изработени с много любов и са напълно безопасни за новородени бебета и малышни. ? Предотвратява образуването на плака върху капака на люлката - с помощта на четка с мек косъм за ежедневно масажиране на скалпа на вашето дете, можете да се предотврати образуването на плака върху капака на люлката.Особено безопасно за много щастливо дете!. ? Релаксация - Ежедневно разресването мека четка за коса скалпа на вашето бебе може да подобри кръвообращението и да се отпуснете, детски преди здрав нощен сън.Ще направи вашето дете щастливо и здрави!. ? Идеален подарък за душата, за момчета и момичета на нашата детска дървена четка идва в комплект 3 в 1 за коса, която расте заедно с детето.В комплект красив подарък кутия.Ако търсите безопасно и по-мека четка за поддържане на чистота на кожата на главата на бебето и да вържете косата, сте я намерили!В тази детска зъби има всичко необходимо за чесане и почистване на косата на вашето бебе, като се гарантира, че той ще се чувстват комфортно и щастливо!Детска дървена четка за коса изработена от 100% естествена козя кожа, вълна, много е мека, а размерът в най-път за бебе!.Ние вярваме, че времето вържете е полезно не само за растежа на косата на вашето бебе, но и за установяване на връзка между вас и вашето дете.

Подробности

Подобни продукти в категория