• Новинка
Комплект от 2 Нощни тумбочек с Зареждащата станция, Двустепенна Приставной масичка с USB портове и Розетки, Тесни Приставные холни Маси за Спални с рафтове за съхран?

Комплект от 2 Нощни тумбочек с Зареждащата станция, Двустепенна Приставной масичка с USB портове и Розетки, Тесни Приставные

BGN 2.67
Налично
Налично

【Приставной масичка Приставной масичка с зареждащата станция】 Размери на продукта : 11,8 "D x 16,6"W x 24,3"H чудесно за хол, спалня, домашен офис в общежитието и по-малки помещения; Сложи го до леглото, в непосредствена близост до с дълбок фотьойл или в коридора. 【2-диференцирани нощни шкафчета 】Горната и долната част на отворени рафтове осигуряват достатъчно място за съхранение в хола или спалнята. 【Издръжливост и постоянна метална рамка】 Страничната муфа маса с рафтове за съхранение на древесностружечной печки и здрава метална рамка. 4 регулируеми крака за регулиране на височината на страничната торцевого маса на неравни повърхности и подобряване на устойчивостта. 【Просто и бързо сглобяване 】 като Следвате инструкциите за сглобяване и използване на приложимите инструменти за сглобяване приключва без особени усилия в рамките на 10 минути. 【Задоволително обслужване】 При възникване на евентуални проблеми, моля не се колебайте да се свържете директно с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Това е една малка таблица с размери, която ще пасва най-добре на вашата очакваната малка площ, така че тя може да бъде малко по-малко, отколкото си мислех, моля, потвърдете, отговарят ли данни за размера на вашите нужди преди да поръчате.Тази нощно шкафче Melos, предназначени за многократна употреба.Можете да поставите тази нощното шкафче в спалнята си, дневен тракт, коридор, хол като прикроватного маса, приставного масичка до дивана, нощни шкафчета на верандата, прикроватного маса във фермерска къща и т.

Подробности

Подобни продукти в категория