• Новинка
Органайзер за инструменти WELLAND за коса на стената и Плота, в Банята Има Сешоар, Маша, Изправяне на коса и др, Държач за Сешоар в селски стил с 3 Чаши от неръждаема Стом?

Органайзер за инструменти WELLAND за коса на стената и Плота, в Банята Има Сешоар, Маша, Изправяне на коса и др, Държач за Сешоар

BGN 16.46
Налично
Налично

【МОНТИРАНЕ на стена и МАСА】Този държач за сешоар, предназначени за използване както на масата, така и на стената в банятаМожете да изберете как ви харесва повече подреждат своите инструменти за коса.Те могат здраво, за да запази вашият сешоар, за да може удобно да оформите косата си без никакви проблеми. 【ЛЕК и компактен ДИЗАЙН】 Този държач за сешоар изпълнен в компактен дизайн, което осигурява съдържа плота чисти, както сешоар, маша и други предмети от първа необходимост да имате под ръка за пълен стайлинг или бързо подкрашивания с помощта на станцията за стайлинг на коса. 【Универсален държач за инструменти за коса】 С 4 отделения, помага да се организира и съхранява органайзер за инструменти за полагане, органайзер за лосион, държач за четки за коса, титуляр на пресата и т., Можете също да го използвате като поставка за кухненски принадлежности за съхранение на свинско месо, ножове и бутилки с подправки. 【РАЗМЕР и МАТЕРИАЛ】 е Изработен от естествена дървесина, лесно се грижи за износостойкого естествен материал с уникална текстура, която ще бъде стилно допълнение към вашия плот в банята.8 "W x 7,4 "G x 5.9 на"Х 【ЛЕСНО подвешивается и ухаживается 】 Протирается суха кърпа.Необходимото оборудване за стенен монтаж е включено в комплекта на доставката.Можете да го закачите на стената в продължение на 3 минути. 【МОНТИРАНЕ на стена и МАСА】Този държач за сешоар, предназначени за използване както на масата, така и на стената в банята.Можете да изберете как ви харесва повече подреждат своите инструменти за коса.Те могат здраво, за да запази вашият сешоар, за да може удобно да оформите косата си без никакви проблеми. 【ЛЕК и компактен ДИЗАЙН】 Този държач за сешоар изпълнен в компактен дизайн, което осигурява съдържа плота чисти, както сешоар, маша и други предмети от първа необходимост да имате под ръка за пълен стайлинг или бързо подкрашивания с помощта на станцията за стайлинг на коса. 【Универсален държач за инструменти за коса】 С 4 отделения, помага да се организира и съхранява органайзер за инструменти за полагане, органайзер за лосион, държач за четки за коса, титуляр на пресата и т.

Подробности

Подобни продукти в категория