• Новинка
FDCWTSH е Съвместим с Huawei P40 Pro Калъф-портфейл Каишка за Китката Каишка Кожена флип-надолу Капака Държач за карти Поставка за Аксесоари за мобилни Телефони на Чантата-з?

FDCWTSH е Съвместим с Huawei P40 Pro Калъф-портфейл Каишка за Китката Каишка Кожена флип-надолу Капака Държач за карти Поставка

BGN 6.66
Налично
Налично

【Съвместими модели】 : Съвместим само с Huawei P40 Pro, не е съвместима с други устройства P40 【Точен силует】 : Точни деколтета, за говорител, камера, светкавица и други функционални портове осигуряват лесен достъп до всички портове и функции, без да махате калъф. 【Висококачествена изкуствена кожа 】 : Мек вътрешен слой е от TPU-силикон + твърд външен слой от висококачествена изкуствена кожа, има двухслойную защита. 【Функция на телефона,】 : За Huawei P40 Pro седалките-портфейли включват 3 слота за карти, 1 джоб за пари, 1 с обзорным прозорец за настаняване на вашата любима снимка, пълен достъп до кабела/бутон / за динамиката, магнитна закопчалка и поставка за озеленяване. "【Съвместими модели】 : Съвместим само с Huawei P40 Pro, не е съвместим с P40 или други устройства. 【Точен силует】 : Точни деколтета, за говорител, камера, светкавица и други функционални портове осигуряват лесен достъп до всички портове и функции, без да махате калъф. 【Функция на телефона,】 : За Huawei P40 Pro седалките-портфейли включват 3 слота за карти, 1 джоб за пари, 1 с обзорным прозорец за настаняване на вашата любима снимка, пълен достъп до кабела/бутон / за динамиката, магнитна закопчалка и поставка за озеленяване. 【Функция 】 : Нашият кожен калъф здрав и устойчив на абразия, той лесно намалява или омекотява драскотини, чипс и удари и позволява на телефона по-дълго изглежда ново.Траен вътрешен калъф от мек TPU, затварящ на целия корпус, който предпазва вашия телефон от падане и удар.

Подробности

Подобни продукти в категория