• Новинка
Petotw Переноска за домашни любимци, Переноска за малки Кучета, Переноска за кучета, Развъдник за котки, Одобрен Авиокомпания Переноска за домашни любимци, Мека Перен?

Petotw Переноска за домашни любимци, Переноска за малки Кучета, Переноска за кучета, Развъдник за котки, Одобрен Авиокомпания Переноска за

BGN 1.67
Налично
Налично

[Размер на пренасяне на домашни животни] : 17 инча (43 см) Д х 9,5 инча (24 см) Ш х 10,2-инчов (26 см), се препоръчва максимално тегло е 15 паунда (7 кг)Моля не избирайте шлейку от теглото си - моля, съсредоточете се върху дължината и растежа на вашия домашен любимец, за да изберете размера на колан. [Места, подходящи за повечето авиокомпании] : Моля, свържете се с авиокомпанията, за да се информира за правилата за кацане с домашни животни и проверете размера на под седалката, преди да лети с домашните си любимци.Тази котка ван е много подходящ за пътуване със самолет, влак или автомобил. идеален за дълги пътувания или просто посещение на ветеринарен лекар. [Дизайн] : Той е оборудван с удобни вълна на възглавничките и вентилирани сетчатыми прозорци за вашият домашен любимец може да диша чист въздух и да се насладите на прекрасен пейзаж.Трипътен окото не само осигурява на вашия домашен любимец на безопасно и комфортно пътуване, но и ви позволява лесно да проверявате вашия домашен любимец. [Лесен за носене] : носи етикет за услугата дръжка и регулируема презрамка позволяват лесно да го носят на рамене или ръчно.Каишка на задния панел позволява надеждно закрепване на клетка за домашни любимци към чемодану.Големи странични джоба, удобни за съхранение на раменните колани или всички елементи, необходими по време на пътуването. [Забележка] : Конструкция може да се побере на малки и средни домашни любимци с тегло до 15 кг, и вътре тя се чувства много комфортно.Носене с мека повърхност за малки домашни животни, като котенца, кученца и зайчета.В отделни джобове, може да се съхранява телефони, карта, пари в брой и електронни книги.Разхождайки се с нашите домашни любимци, ние вече не се чувствам сам.Домашни любимци се грижат за всичко, което се отнася и за нас, и ни правят по-загрижени.Petotw - това е запазената марка на мода, любов, иновации и страст.Ние вярваме, че хората и домашните животни са равни, и ние се надяваме да спазват домашни любимци и се отнася към него с искреност и любов.

Подробности

Подобни продукти в категория