• Новинка
Муравьиное гнездо Uongfi Екологично Муравьиное гнездо с Подслон, Клетки, Устройство за Студентски Научни клас, Мини-Ферма за Мравки, Определени за терариум с живи мра?

Муравьиное гнездо Uongfi Екологично Муравьиное гнездо с Подслон, Клетки, Устройство за Студентски Научни клас, Мини-Ферма за Мравки,

BGN 0.33
Налично
Налично

?Грижи за начина на живот на тези малки същества са наблизо и стимулируйте любопитствоТе могат да бъдат малки, но в света на мравките наистина хипнотизиращ!. ?Забавен и образователен подарък за всички възрасти Той развива любов към науката и палеонтология весел и интересен начин. ?Този продукт може да ви помогне по-интуитивен и дълбоко разбиране на вълшебния подземен свят на мравките. ?Нашите продукти се предоставят начини да се учат, създават приятни моменти и да общуват с членовете на семейството, а също така насърчават младите и любознателните мислители да участват в изучаването на света на околната среда и биология и открийте за себе си.Забележка : Обикновено мравките живеят от 2 до 6 месеца.Кралицата на мравките не е задължително, но наличието на такава кралица в системата ще помогне на колонията да оцелее по-дълго.Размер на тръбата : 15* 150 мм Забележка : Живи мравки в комплекта не са включени.Можете да си купите живи мравки от надеждни източници.

Подробности

Подобни продукти в категория