• Новинка
Milageto Здрава Клетка за Птици, А За една птица в Клетка-Поставка за Папагали, Гнездо за Домашни Любимци с Чаша за Хранене, за Попугайчиков, Вълнообразни Попугайчиков, ?

Milageto Здрава Клетка за Птици, А За една птица в Клетка-Поставка за Папагали, Гнездо за Домашни Любимци с Чаша за Хранене,

BGN 53.26
Налично
Налично

Дизайн : Разполага с прибиращ се в тава, който може плавно да предложат и се избърсватИдва с висока шесто, питьевым фонтанчиком и чаши за хранене, практични и издръжливи.По-голямата клетка : тази клетка е достатъчно просторна за птици.Можете да добавите убежища или играчки.Характеристика : Решетка между птици и чекмедже позволява на вашите домашни любимци не стъпват направо на носилка.Широко се използва : Предназначени за птици, на папагали, какаду, корели, конуров, вълнообразни попугайчиков, неразлучников и т. Клетка за папагали : Изработени от желязо, трайна употреба.Лесен за почистване, поддържане на чистотата и чистота за вашите домашни любимци.Описание : - Клетка за папагали : Изработени от желязо, трайна употреба.Лесен за почистване, поддържане на чистотата и чистота за вашите домашни любимци. - По-голямата клетка : Тази клетка е достатъчно просторна за птици.Можете да добавите убежища или играчки. - Дизайн : Разполага с прибиращ се в тава, който може плавно да предложат и се избърсват.Идва с висока стълб, питьевым фонтанчиком и чаши за хранене, практични и издръжливи. - Функция : Решетка между птици и чекмедже позволява на вашите домашни любимци не стъпват направо на носилка. -Широко се използва : предназначени за птици, на папагали, какаду, корели, конуров, вълнообразни попугайчиков, неразлучников и т. Параметри : -Материал : желязо с Размери : 40 см x 30 см x 30 см/15,75 инча x 11,81 инча x 11,81 инча; Разстояние 1,3 см/0,51 инча; Странично тел 2.3 мм; долно оттичане на тел 1,8 мм Опаковка включва : 1 клетка за птици Забележка : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Подробности

- Material:
Iron
Size Chart:
40cmx30cmx30cm/15.75inchx11.81inchx11.81inch;:
Spacing 1.3cm/0.51inch;:
Horizontal Wire 2.3mm;:
Vertical Wire 1.8mm:
Package Includes:
1 Bird Cage:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Подобни продукти в категория