• Новинка
10 бр. Притежателите на Храна за Птици, Скоби за Зеленчуци и Плодове, Пластмасова Клетка за Папагали, А за Семена, Държач за храни за Домашни Любимци, Аксесоари За Кле?

10 бр. Притежателите на Храна за Птици, Скоби за Зеленчуци и Плодове, Пластмасова Клетка за Папагали, А за Семена, Държач за храни за Домашни

BGN 2.33
Налично
Налично

Функция : Може да съдържа плодове, зеленчуци и други малки лакомства за любимата птици и малки животниКАК РАБОТИ : Хранилки за птици, използвайки принципа на физическото средство, гъби машата имат силно усилия гризе, което ви позволява да вземете храна, без да му отвалиться.КАЧЕСТВОТО на ИЗРАБОТКА : Скоби са изработени от предпочитан пластмаса, им е лесно да се деформира, така че можете да ги използвате многократно и в продължение на дълго време.ПРИЛОЖЕНИЕ : Може да се използва широко за клетки за папагали, птици, мишки, зайци, хамстери и други дребни животни, лесен за инсталиране, удобен и бърз.ДИЗАЙН на ключалката : Тези щипки за храна за птици, разработени с опакото на ключалката, лесно се инсталират в клетка за птици-папагали.Параметри : Тип на продукта : Скоба за притежателя на клетки за птици Материал : Пластмаса Предназначение : Стяга за зеленчуци и плодове за птици Размер на продукта : Дължина : около 5,5 см / 2,2 инча Ширина : прибл.2-инча (Слот скоба е подходяща за клетки с разстояние между клетки 1-1,5 см / 0,4-0,6 инча и тел с дебелина 0,1-0,2 см / 0,04-0,08 инча) Тегло : прибл. 73 g / 2,6 грама на Пратката Списък : 10 х Скоба за плодове.

Подробности

Item Type:
Bird Cage Holder Clip
Material:
Plastic
Purpose:
Bird Vegetable Fruit Clip
Product Size:
Length:
Approx. 5.5cm / 2.2in  
Width:
Approx. 3cm / 1.2in
(The slot of the clip is suitable for cages with a cage spacing of 1-1.5cm / 0.4-0.6in and a wire thickness of 0.1-0.2cm / 0.04-0.08in ) :
Weight:
Approx. 73g / 2.6oz
  :
Package List:
10 x Fruit Clip    :

Подобни продукти в категория