• Новинка
YARNOW 8шт Растителни Кошница Хранилки За Птици Притежателя на Храна за Папагали Кошница за храна за Птици, Играчки За Котки Плодови Подвесная Кошница Килер Кошница З?

YARNOW 8шт Растителни Кошница Хранилки За Птици Притежателя на Храна за Папагали Кошница за храна за Птици, Играчки За Котки Плодови Подвесная

BGN 2.33
Налично
Налично

ПОДВЕСНАЯ КОШНИЦА-КОНТЕЙНЕР - ⭐️Кошница за съхранение на храна за папагали може да бъде проектирана за съхранение на плодове, зеленчуци, които се нуждаят от птициНай-добре нарязани на храна по-голям, така че той да не пада от дупката.ПОДВЕСНАЯ КОШНИЦА за ПРОДУКТИ С ПЛОДОВЕ - Продукти по-добре се нарязва на по-големи, за да те не изпадали през дупките.ИГРАЧКИ ЗА ДРЕСУРА на ПАПАГАЛИ- ⭐️Кошница за плодове и зеленчуци birds за папагал, подходящи за птици, папагали и други домашни животни, които живеят в клетка.ГРАДИНСКИ ХРАНИЛКИ за ПТИЦИ - за съхранение на плодове, зеленчуци, ПЛАСТМАСОВИ КОШНИЦИ за ХРАНА - Може да се монтира на клетката с помощта на ключалката на капака.Списък на пакетите в 8 x кошници Характеристики -Размер : 7,50 X7,50 X7,00 см / 2,95 X2,95 X2,75 инча кошница за храна за папагали. -Материал : Пластмаса клетка за хранене на птици. -Цвят : Синя клетка за папагал. - Преносим и може да се използва във всяка стая, лесно става и е настроен, е супер лесно подвесная кошница. - Подходящ за птици какаду, папагали и други домашни животни, които живеят в клетъчната устройство за плодове. - Предпазен заключване в горната част, за да се предотврати попадение в яслите и създаде опасност за притежателя на храна за птици. - Лесно подвешиваемая, удобен и практичен кош за плодове Birds. - Лека конструкция куха кошница е удобно, за да сложи в нея малко плодове, пшеница, а също така и за да се домашни любимци може да има пластмасова кошница за папагали.Описание на продукта Плодови шишчета от папагал, ще Стане прекрасно допълнение към всеки дом или градина, която сте избрали.А за плодове за папагали могат да се съхраняват в количката за храна за птици, изцяло запълнена от зеленчуци или плодове. хранилки за клетки за папагали могат да бъдат окачени или фиксиране на клетката.Висящи играчки за скално катерене в клетка за птици - за всяка любов към птиците.Кошница за съхранение в клетката Тази кошница за храна за птици е изработена от пластмаса, която е различна здравина и трайност.

Подробности

Подобни продукти в категория