• Новинка
Къщичка за Икквальных Папагали, Кутия за Отглеждане на птици, Дървени Птичи Къща, Кутия За Отглеждане на домашни Папагали, Лесна Инсталация, Кутия за Инкубация на д?

Къщичка за Икквальных Папагали, Кутия за Отглеждане на птици, Дървени Птичи Къща, Кутия За Отглеждане на домашни Папагали, Лесна

BGN 32.07
Налично
Налично

??Възхитителен дизайн : Тази къщичка е от прекрасния дизайн с като с две дупки за отлична вентилация, което го прави привлекателно допълнение към вашия задния двор или градина ??Универсален : Подходящ за различни видове птици като лястовици, папагали и други диви птици, този дървена къщичка е идеален за създаване на защитен капак, за да се пернати приятели. ?? Висококачествени материали : Изработен от здрави и нетоксични материали, нашата къщичка е безопасен както за вас, така и за вашите птици.Формата на дървена къща с прозрачна и красива текстура гарантира, че вашите птиците вътре ще бъде безопасно и комфортно. ??Трайност : Ни къщичка за птици е изработена от висококачествени материали, които издържат на износването от атмосферни влияния и ежедневна употреба, осигурява на вашите птици трайно скривалище. ?? Идеален подарък : Тази къщичка ще се превърне в чудесен подарък за любителите на природата или на любителите на птици.Изненадайте близките си с този красив и практичен подарък, който те със сигурност ще оценят!. ??Възхитителен дизайн : Тази къщичка е от прекрасния дизайн с като с две дупки за отлична вентилация, което го прави привлекателно допълнение към вашия задния двор или градина. ??Универсален : Подходящ за различни видове птици като лястовици, папагали и други диви птици, този дървена къщичка е идеален за създаване на защитен капак, за да се пернати приятели. ?? Висококачествени материали : Изработен от здрави и нетоксични материали, нашата къщичка е безопасен както за вас, така и за вашите птици.Формата на дървена къща с прозрачна и красива текстура гарантира, че вашите птиците вътре ще бъде безопасно и комфортно. ??Трайност : Ни къщичка за птици е изработена от висококачествени материали, които издържат на износването от атмосферни влияния и ежедневна употреба, осигурява на вашите птици трайно скривалище. ?? Идеален подарък : Тази къщичка ще се превърне в чудесен подарък за любителите на природата или на любителите на птици.

Подробности

Подобни продукти в категория