• Новинка
Професионален стилус за видео конферентна връзка Infinium Z40 Quad с мастило, висока точност, повишена чувствителност, една компактна форма за сензорни екрани [3 опаковки-?

Професионален стилус за видео конферентна връзка Infinium Z40 Quad с мастило, висока точност, повишена чувствителност, една

BGN 1.67
Налично
Налично

Професионално проектирани за вашето видеорегистратора Infinium Z40 Quad с повишена издръжливост на върха и точност благодарение на трайно наконечнику и траен чернилам!Осигурява гладко, като при писане на писалка, нанасяне на текст на екрана и на хартия за вашето видео-конферентна връзка Infinium Z40 Quad!.Идеален за приложения за чертане и бърза навигация в докосване на екрана с лекота.В комплекта : Голям набор от стилусов от три писалки с мастило, скоба, в търговията на дребно опаковки.ЦВЕТОВЕ : (1)Червено, (1)черно, (1) сребрист. * КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ е на разположение НОВАТА версия! *. Професионално разработена за вашето видео-конферентна връзка Infinium Z40 Quad с повишена издръжливост на върха и точност благодарение на трайно наконечнику и траен чернилам!.Осигурява гладко, като при писане на писалка, нанасяне на текст на екрана и на хартия за вашето видео-конферентна връзка Infinium Z40 Quad!.Идеален за приложения за чертане и бърза навигация в докосване на екрана с лекота.В комплекта : Голям набор от стилусов от три писалки с мастило, скоба, в търговията на дребно опаковки.ЦВЕТОВЕ : (1)Червено, (1)черно, (1) сребрист. * КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НОВАТА ВЕРСИЯ!*. ⭐Професионален четириядрен смартфон Videocon Infinium Z40 с потребителски много чувствителен тъч писалка и компактна форма! [3 опаковки]✍ ✅Технически характеристики : ● Доказан, гарантирано работещ, този стилус с най-новите технологии, е безопасен и лесен за употреба ● Мултифункционален стилус с мастило работи като обикновена писалка, както и за вашето устройство и на повечето други устройства с докосване на екрана ● Докосване с пръст се заменя с върха на средния размер, на върха има средна точка.●Бъдете готови, дали искате да изпращате текстови съобщения, да пиша, да играете игри или да се движите на приложения.●Тънък корпус на писеца е направен от здрав алуминий, което го прави достатъчно здрави, за да издържат на грубо използване.

Подробности

Подобни продукти в категория